WELKOM OP MAUNO.NL

Exclusieve moderne wandklokken.

Iconisch model binnen ons gamma.

Dat is ons instapmodel de PILOT WWI. Handgemaakt in NL van robuust aluminium. Verkrijgbaar in een combinatie van 15 verschillende geanodiseerde kleuren. De opzet (folie) is tevens in tientallen variaties aan te bieden zonder meerprijs. Op deze manier wordt iedere PILOT WWI persoonlijk voor u als klant. (Vraag gerust naar de mogelijkheden) Iedere PILOT WWI klok wordt uitgevoerd met een industrieel Zwitsers pulse uurwerk die in verbinding staat met de atoomklok in Duitsland. Door deze verbinding loopt de klok secuur met een verzet van de wijzers op iedere minuut. (IMPETU-RATIO) Ander voordeel van deze toepassing op de PILOT WWI is de jaarlijkse zomer en wintertijd. Geen nood dat regelt de klok dus allemaal zelf. Bij aankoop van een PILOT WWI wordt ook een sterke LI_ON batterij geleverd, die een gegarandeerde levensduur heeft van minimaal 6 jaar op functioneren. Na deze periode hoeft u alleen de voeding te vervangen voor een nieuw exemplaar aan de achterzijde, en de klok zet zichzelf dan weer op de juiste tijd na het plaatsen ervan.

titanium/orange

Voorbeeld van een geleverd model in de combinatie geheel TITANIUM aluminium behuizing met ORANGE folie.

black/red/white

Voorbeeld van een gemaakt model in de combinatie BLACK met RED aluminium behuizing en witte folie.

garantie.

Op iedere PILOT WWI wordt 24 maanden garantie verstrekt, en de verzending is binnen de Benelux gratis. Levertijd van de PILOT WWI is uiterlijk 6 weken na betaling opdracht.

15 anodiseerkleuren.

Vele combinaties van kleuren zijn mogelijk voor de aluminium kast van de PILOT WWI. U als klant bepaald dus persoonlijk hoe uw eigen klok er uit komt te zien. Tevens geeft de anodiseerbehandeling voor het aluminium van de PILOT WWI het geheel een oxidatiebescherming.

achterzijde van de klok.

Ook aan de achterzijde is de nodige aandacht besteedt aan de constructie van de gehele klok met doordacht ophangsysteem en voorzien van gravures. Zo krijgt iedere PILOT WWI klok zn eigen ingeslagen serienummer op de achterplaat wat tevens terugkomt op het garantiecertificaat. Dat maakt iedere PILOT WWI uniek.