De LUXE Die MET ZIJN TIJD MEE GAAT DAT IS...

MAUNO, een merknaam die staat voor exclusiviteit, kwaliteit en precisie.

Wandklokken dus....

Gemaakt uit robuust aluminium in een diameter van 80cm. Voorzien van een anodiseerlaag(90%) om een mooi eindresultaat van kleur te waarborgen.

Uurwerk....

Zwitsers zwaar industrieel 3.6V uurwerk dat iedere minuut een puls afgeeft.(IMPETU-RATIO) Voorzien van een DCF-77 zender, die iedere minuut een signaal ontvangt uit het Duitse Mainflingen zodat de klok op zichzelf functioneert en dus ook automatisch de zomer/wintertijd aanpast.

Voeding....

Elke MAUNO klok krijgt bij levering een LI-ON 3.6V voeding. Na plaatsing van deze voeding aan de achterzijde klok, zal deze gedurende 6 jaren blijven fuctioneren.

Kortom....

12kg handmade product uit Nederland, met passie gemaakt om kwaliteit en levensduur te garanderen. Daarom geven we op iedere MAUNO klok 24 maanden garantie. Geschikt voor ieder huis of kantoor/gebouw.(zie zakelijk) Een klok die u compleet zelf kunt samenstellen, hoe EXCLUSIEF is dat.


exclusiviteit wordt bereikt door...

het aluminium van de klok te behandelen. Dit anodiseerproces zorgt ervoor dat het oppervlaktemateriaal is beschermd, dus nooit meer kan oxideren. Ander voordeel van dit proces is dat we de klok dan kunnen kleuren, wat ten goede komt aan het exclusieve karakter van het geheel, zoals we dat laten zien bij de 10 modellen ARABIC en ROMAIN die we hebben gemaakt. Misschien een keuze uit 1 van onze 10 getoonde voorbeeld klokken, of zelf eindeloos combineren met kleuren tot het gewenste resultaat.(vraag gerust naar de mogelijkheden) Helaas zijn niet alle kleuren toe te passen, zoals bijvoorbeeld de kleur wit. De kleuren die we wel aanbieden voor op de klok ziet u hieronder op de foto.


ARABIC

80cm


modellen

De klant kan kiezen bij ons uit twee modellen.

De stoere ARABIC wijzerplaat die te verkrijgen is met verschillende opties,

of

De tijdloze ROMAIN wijzerplaat die laat zien dat een tikkie klassiek prima kan in 2018.

ROMAIN

80cMKIEZEN UIT STREEPJES OF GETALLEN...

Aan u de keus om het allemaal zelf te bepalen. Genoeg mogelijkheden dus om op deze manier iedere handgemaakte klok persoonlijk te maken voor u als koper. Tevens krijgt elke klok z'n eigen serienummer om de exclusiviteit te waarborgen. Ook wordt iedere klok voorzien van een keurmerk op de wijzerplaat in de vorm van de handtekening van de ontwerper/maker Marcel Tieleman om de originaliteit te garanderen. De levertijd van de klok na koopovereenkomst is vier weken.VAN TEKENTAFEL TOT handgemaakt...

kwaliteitsproduct. Ontstaan door meer dan 30 jaar uurwerkervaring met passie getekend en ontworpen. 2 modellen Romeins of Arabisch met elk hun eigen karakter, van wijzerplaat tot de wijzers, die totaal afwijkend zijn van elkaar, maar exclusief zijn ontworpen voor het behorend model.


MAUNO

GRAND WALL CLOCKS